openluchttentoonstelling

ON THE GO!

12.07  -  12.09

Blijkbaar hunkeren we massaal naar ruimte, rust en het ongerepte. We willen ontsnappen aan het ritme van alledag. Met ON THE GO! geven de studenten van de 4e graad Schilderkunst en Tekenkunst van GO! Kunstacademie Evergem een antwoord op dit sluimerend verlangen. Ze geven een inkijk in gedachten over onderweg zijn, wildness, natuur,… Hoe maak je van iets banaals iets verontrustend, humoristisch of dromerig?

Sinds 2018 heeft Evergem een Kunstacademie voor Beeldende en Audiovisuele kunsten. Als volwassene kan je terecht voor ateliers Schilderkunst, Tekenkunst, Levend Model en non-toxische Grafiek. Er is een atelier voor mensen met een fysieke of mentale beperking i.s.m. OBRA|BAKEN en Den Dries. En ook voor kinderen en jongeren is er een aanbod aan beeldateliers.

Konnektor initieert in het Koppelingsgebied te Langerbrugge-Zuid een platform voor openlucht tentoonstellingen. Kunstenaars betrokken bij Konnektor, alsook initiatieven uit de buurt presenteren er hun werk in relatie tot de omgeving. Iedere 2 maand krijgt de scenografie een nieuwe invulling.

ON THE GO! kwam tot stand in samenwerking met GO! Kunstacademie Evergem en University Press.

Uw bezoek aan de tentoonstelling ON THE GO! De groepstentoonstelling is te bekijken van 12 juli t.e.m. 31 augustus 2021, deze vindt plaats in openlucht en is dag en nacht te bereiken.

Het koppelingsgebied Langerbrugge-Zuid situeert zich ten zuidoosten van de dorpskern van Langerbrugge en ligt op de linkeroever van het kanaal Gent-Terneuzen. Het parkgebied kan je vlot met de fiets bereiken via de nieuwe doorgaande fietsverbinding die de Gentweg verbindt met de Doornzeelsestraat. De locatie van de tentoonstelling bevindt zich in de nabijheid van de Grovermansdreef. 

Let er wel op dat u tijdens het wandelen en bezichtigen de geldende corona-regels in acht neemt:

Je mag in het openbare domein maximaal met 10 personen samenkomen, met respect voor de afstandsregels. Kun je de afstand van 1,5 meter niet bewaren, dan moet je een mondmasker dragen.