A Wall of Trust I

26.06  -  26.06

Maanden lang bouwden we samen aan een lichtpuntje in de buurt: A Wall of Trust. Deze in-situ lichtinstallatie kwam participatief tot stand door de samenwerking met inwoners uit de buurt, verschillende organisaties en kunstenaar Anna Burvenich. Collectief werd er gebouwd aan het werk: we verzamelden brieven, knipten tokens en plakten de muur vol. Uiteindelijk 1652 tokens later, goed voor minstens 11564 verzamelde enveloppes is het werk klaar.

Op het einde van juni beleven we de langste lichtdagen van het jaar, de zon doet er ongeveer drie kwartier over om onder te gaan. Ontdek A Wall of Trust in volle glorie tijdens zonsondergang: het verschijnen van het werk en tegelijkertijd het verdwijnen van de glasramen in de voormalige kerk. Welkom om mee het laatste licht van de dag te beleven!

Praktische informatie over A Wall of Trust bij zonsondergang op zaterdag 26 juni.

Meer informatie over A Wall of Trust vind je hier terug.

Buurt’punt Den Hannekesnest bevindt zich te Burggravenlaan 7, Langerbrugge. Kom op tijd om de rust te bewaren tijdens de zonsondergang. Om 20:00 doen we de deuren open van Den Hannekesnest, rond 21:45 zal de zonsondergang van start gaan. De maximale capaciteit van het evenement is 90 personen, vol = vol.