A Wall of Trust: Online Werksessie I

15.11

A Wall of Trust is een participatief project van kunstenaar Anna Burvenich. Samen met de buurt creëert ze een lichtinstallatie opgebouwd uit collages van streepjescodes te vinden op Belgische post-enveloppes. Elke code symboliseert een persoon, een adres, een afgelegd traject. Deze ‘bouwstenen’ komen stap voor stap bijeen op de altaarmuur van de kerk in Langerbrugge. Overdag zal dit werk haast niet te zien zijn, maar wanneer bij valavond de duisternis intreedt, zorgen deze unieke verhalen voor een krachtige én menselijke openbaring. Met dit werk reflecteert de kunstenaar over individualiteit vs gemeenschap, houvast vs verandering en geloof/hoop in onzekere tijden.

Hoe kan je mee werken?
– Verzamel gebruikte enveloppen met een oranje streepjes­code en breng ze naar het inzamelpunt in Buurt’Punt.
– Haal je A Wall of Trust-pakket met stappenplan en werk­materiaal op in Buurt’punt en maak thuis jouw eigen collages. Van zodra je ze terugbezorgt, worden ze door Anna met elkaar verbonden op de muur.

Online werksessie op 22 november, 15:00 – 17:00
We verwelkomen iedereen om vanuit verschillende huiskamers toch samen te werken via een videochat. Anna kijkt er naar uit om jullie te ontmoeten. Deelnemen aan de online werksessie kan via deze link.

Den Hannekesnest – Buurt’punt is open van woensdag t.e.m. vrijdag, van 11:30 tot 18:30.
Adres: Burggravenlaan 7, Langerbrugge.
Nog vragen? Mail naar awalloftrust@konnektor.be

A Wall of Trust komt tot stand met de steun van Cera.