inhuldiging

Inhuldiging: Electric Servant

12.09

Inhuldiging van de muurschildering, Electric Servant door Bart Spitaels in samenwerking met BLANCO op zondag 12 september.

Bij aanvang van de zomer transformeerde de stenen muur van OC De Burggrave tot een canvas voor het werk Electric Servant. Geïnspireerd door de schakelplannen uit de elektriciteitscentrale in relatie tot het groen rondom verbeeldde kunstenaar Bart Spitaels een kleurrijk lijnenspel. Zo refereert de muurschildering naar het industriële erfgoed, de relatie tussen mens en omgeving en de nog steeds aanwezig energie in de buurt. Ontdek deze landmark van dichtbij of veraf vanuit het Koppelingsgebied te Langerbrugge-Zuid! 


Jouw bezoek aan de inhuldiging:

Inhuldiging: Electric Servant gaat door op zondag 12 september, van 10:00 tot 12:00 in OC De Burggrave, Grovermansdreef 38, 9940 Evergem in het kader van Open Monumentendag.

Op deze dag gaan er verschillende activiteiten door in Kerkbrugge-Langerbrugge in samenwerking met Gemeente Evergem, GO! Kunstenacademie Evergem en Buurt’punt Den Hannekesnest:

Plechtige heropening van de velodroom te Langerbrugge door Werkzaamheden der Maand in het Koppelingsgebied te Langerbrugge-Zuid

Opening OBRA|BAKEN & Konnektor Ateliers – Tentoonstelling in Buurt’punt Den Hannekesnest

Opendeurdag van GO! Kunstacademie Evergem in de werkplek

Erfgoedwandeling door Cultuurraad Evergem

Rommel- en ambiance markt in Buurt’punt Den Hannekesnest met infomoment Mission Dhuicque door Edwin Stolk

Openluchttentoonstelling ON THE GO! door GO! Kunstenacademie Evergem

Met dank aan Peter en Nancy van OC De Burggrave, Jonas Nachtergaele van BLANCO, Rose Moens en de leerlingen van GO! Kunstacademie Evergem en Rudi Deman voor de schakelplannen. Electric Servant is een coproductie van BLANCO en Konnektor.